Review lagi downloaded movie.
 Death Race 2 (formerly Death Race: Frankenstein Lives)
 Sepertimana Death Race yang 1st tu, lebih kurang jer plot citernyer...bla..bla..bla....hero & heroin..happy ending...the end....Tapi mestilah Death Race #1 tu lebih best berbanding ngan yang ni....
More info : [Wikipedia]
Rate : 3/5

 Next : Cerita Hantu ala-Dokumentari Ghost-Hunt di Singapore (dia ada tulis bahawa ada rakaman sebenar attached dalam film ni..)
Seperti cerita ghost-hunt/ filem dokumentari yang lain, ia agak membosankan..dan aku fast forward je cite ni ..tak realistic sangat (Paranormal Activity 1 & 2 pun belum tengok/ tak tengok dah kot...)
Rate : 2/5
Filem Dokumentari Hantu yang paling seram pernah tengok ialah Dokumentari Jepun : NOROI..
Rate Film NOROI : 4.98/5