Join contest lagi......Dan kali ni Post dari Follower baru..Rizal namanya, gigih btol beliau promote Contest dia erk....Nampak cam menarik jer so, nak try join la ni yer....
Contest dia senang jer dan aku pasti kebanyakkan Bloggers memang suka contest-contest camni kan...

(Apa lagi, bergambar la depan laptop yer..macam tuan contest tu possing......hehehe)
Semestinya ambik dengan webcam..Aku pilih gambar ni coz nampak kontra..Walaupun pakai smart2 tapi background cam hampeh jer....haha! biasalah duk umah sewa bujang jer......

Pic ni di ambil pada tahun 2009, masa ni aku dah final year dan telah habis membuat presentation Projek Tahun Akhir bagi Degree B.Sc. Marine Biology di Universiti Malaysia Terengganu
ni la tuan blog yang buat contest ni....siap demo lagi possing depan laptop tu.....


HADIAH : Satu Teddy Bear 
Tarikh Tutup : 31 January 2011 (Sempat lagi ni....)
Pengumuman Pemenang : 10 February 2011

Tag 5 Orang: (Pheww~~ Ramai gak kena tag ni....)
Faizal Sulaiman (mana tu dapat menang yang ni lak ker...)