Beberapa hari lepas aku dapat satu bungkusan ni:
Yezza!!
Sampel Coffee Instant Tongkat Ali & Ginseng daripada www.eqbalzack.com!

Percuma lagi tu....

Terima Kasih Abang Eq coz bagi IX sampel ni...Katanya, dia dapat pakej coffee free daripada kawan beliau...Pastu rasanya ada dia post dalam blog sesapa yang nak Sampel Free Coffee ni sila emelkan kepada beliau dan IX adalah salah seorang daripadanya!
(walaupun tak dapat GiveAway IKEA Abang Eq tu, tapi dapat coffee instant free pun ok la...)

So, dah dapat barang free kena lah wat testimonial skit.....hehhe
Dah minum dah Coffee ni, memang sesuai la untuk peminat coffee, rasanya kurang manis dan kurang pahit, sesuai untuk pelbagai peringkat usia.
Tapi, kanak-kanak dan budak sekolah tidak digalakkan minum kopi yer.....Tidak baik untuk pembelajaran mereka.....
Apa-apa contact/lawati blog Abang EqbalZack untuk mengetahui pelbagai barangan daripada Hai-O tersebut...