Petang tadi kebetulan hari ni cuaca molek jer..Aku pun bawak la motor aku ni jalan-jalan..dan macam biasa tanpa berfikir panjang, sambil mem-press' motor buruk tu, aku terfikir utntuk gunting rambut..Pastu aku terus singgah ke kedai gunting rambut yang biasa aku gi tu..(tokey kedai tu merupakan bekas anak murid ayah aku...tapi tak dapat harga special pn...hehhehe)

Tadaa...rambut yang dah digunting!!....

So, camne? nampak brutal tak? hehhe! 
Kos Perkhidmatan : RM6 jer.....

Ni pic masa aku berambut agak panjang.....Dah la aku ni tak suka pakai gel yang keras tu, apatah lagi nak gaya-gayakan rambut kan....So-not-me...hahhaha! kekadang gayakan la rambut nampak kemas skit kan...Kena menuntut gaya rambut la pasni...

p/s: aku ingatkan nak botakkan macam dulu......tapi, saje nak try yg ni dulu.....Nak tengok aku BOTAK..Klik LINK ni yer....