Memasing ada Identiti, ada Kad Pengenalan.. Mak bapak punyerlah susah perah otak fikir nama masa bayi dulu...
Kalau taknak guna nama IC pun, wat la nickname sekurang2nya....At least, senang terbuka skit hati blogger untuk approve komen tu kan....

 [Clik to Enlarge] PrintScreen Google, Keyword : Komen anonymous Blogger]

Sekurangnya, pilih yang part NAME/URL (tu pun..URL-optional- jer....)

So, kepada Anonymous commentators tak kira anda GEMUK/kurus/cantik/HODOH ke....Nak komen pun, biarlah orang lain kenal...

[Perbandingan (anda ialah perempuan) : (Anonymous) Anda jalan-jalan di tengah pasar malam dan orang yg tidak dikenali,tidak tahu latar belakang bertanya kepada anda "Bila nak kawin ngan saya?"]
[(Ada Identiti) Anda sedang duduk rumah dan kawan kepada mak anda tidak berapa kenal datang merisik anda, kemudian, anda pun wat selidik latar belakang diorg.]

Faham tak perbandingan merepek ni.....kan...

P/S: Kalau Anonymous komen biasanya aku MOVE TO SPAM jer....