OK! sape nak jemput aku??!! Aku tengah rajin nak ber blogwalking ni..Bukan senang nak klik tab Mozilla Firefox ni banyak2..Pastu pasang headset letak atas meja (bukan kat telinga coz ada sesetengah blog pasang auto-play music...) . So, taknak serabut-serabut dengan music yang pelbagai...saje je letak headset. Agar dapat blogwalking dengan tenang dengar bunyi hujan turun dengan agak lebat.

Di malam sabtu ni rajin lak aku berBlogwalking....
Fuhhh~ Sejuk btol kat umah ni...Umah kampung jer....Time ujan-ujan malam camni memang lah sejuk duk umah kampung, agak-agak ada lah 24 darjah celcius kot..
Memang Musim Monsoon Timur Laut kat Terengganu sekarang ni....

Aku cuba men'sabar'kan diri...meluaskan network blog ni.....So, sape yang nak jemput aku gi komen blog korang....meh la..! (jangan lupa sediakan makan minum untuk tetamu yang tak tau malu ni yer......)