Dulu masa blaja dulu aku suka main game ni, coz santai jer....xyah nak perah2 otak...tapi bila dah sampai kat center tengah tu..tak tau dah nak wat per....
Cuma, wat colony kat planet baru, conquer, ally...settle mission..tu jer...
Jadi , lama-kelamaan aku jadi bosan dan terus uninstall...

 SPORE GALACTIC ADVENTURE
Game ni bak kata internet macam The Sim (padahal aku blom main lagi The Sim tu..). Yang boleh cipta makhluk sendiri ni...

CIter asalnya bermula daripada satu sel jer..kemudian evolusi menjadi seorang makhluk yang ada otak lebih besar.....Mula-mula takluk planet, kemudian takluk galaksi....


P/S: ada tak game santai tapi ada Mission-Fantasy ?