Aku sebenarnya........ermmmm.....
Sebenarnya aku ada Channel Youtube.
Joined: November 09, 2007!!! dah Lebih3 tahun lepas tu!! Betapa tua-nya aku sekarang ni.....Tapi brapa video sangatlah yang aku upload...ada la 2,3 vid jer....tu pun assigment aku...haha!
Ntah camne, kebelakangan ni aku terfikir nak edit-edit video lak..Maybe after jadi amateur-not-officially photographer kat Majlis Pertunangan abang aku kot...haha! (at least ada lah inspirasi kan...)
Pastu tengok sorang Blogger AkuAyie ni (sila berbangga yer....coz rasanya dia sorang jer dalam list blogger aku kenal yang active VLOG a.k.a Video Blog ni...). Then, LIKE lak page UMVC (United Malaysia Vlog Channel ni macam best jer tengok members yang upload..huhu....)

So, Better late than Never...

p/s: mana tau pasni tetiba aku rajin pelik wat vlog lak ker....kan??