Happy-rainy-09 dec-birthday untuk sesapa yang celeb birthday di Terengganu hari ni....

Sebelum ni aku mati-mati ingatkan Cik Nuffnang dah merajuk kat Blog aku coz dah lama aku tak nampak CIk Nuffnang ni muncul...
Aku memang sentiasa menggunakan Mozilla Forefox untuk web-surfing, so..ada seorang blogger ni bagitau yang Cik Nuffnang memang mengusha blog aku, tapi dia menggunakan Internet Explorer...
Jadi, baru terlintas di benak kepala berambut aku ni yang kemungkinan pada Mozilla Firefox ni aku telah usik something!

ADSBLOCK PLUS!!
No wonder la takde Ads daripada Cik Nuffnang ni....Camne lah aku leh start terclick install Add-on AdsBlock Plus ni..Huhuhu....
Sekarang Ads dah muncul kembali setelah Un-install Add-On ni.....Pheww~


CIk Nuffnang mula mewarnai persekitaran Blog aku....Time kasih kepada Blogger yang tunjuk ajar yer....
(aku jer la yang tak nampak iklan tu kot..coz adsblock plus tu kat Mozilla aku jer....)