IX sedang meng'usha' Billboard.com Hot 100. Lama tak dengar lagu-lagu baru, radio pun dengar time dalam kete jer. Masa online pun dengar lagu lama-lama dalam List ni. Biasa tau lagu pu coz tengok vid yang di upload oleh friends dalam Fb..huhu~



So, Jom kita tengok carta 10 teratas dalam 'Week of November 13, 2010' Hot 100 mengikut website Billboard.com!!

 Ok. Jom kiter layan lagu, kalau nak tau ada tak Video Klip, tengok kat Youtube.com yer.