Sempena Hari Jumaat yang berbahagia ni...Aku nak ucapkan HAPPY MARVELLOUS BIRTHDAY [9 July] kepada Diri aku sendiri dan kepada Cik Aini, Encik Mikey
(yang share tarikh besday yang sama dengan aku )
Semoga kita di murahkan rezeki dan di panjangkan umur untuk menghadapi masa mendatang!!


[bila belek pic lepas2 jupe lak skecth time bosan aku...masa ni dapat MMS free!! Send MMS sketch ke my Buddy jer!! coz takde sape nk share..huhu]

Kita sambut Ulang Tahun Kelahiran ni adalah untuk mensyukuri nikmat kehidupan yang dikurniakan oleh Yang Maha Esa..Syukur ke Hadrat Ilahi bagi kita peluang untuk menikmati kehidupan yang penuh warna-warni ini....Dengan izin-Nya kita masih bernafas pada hari ini..(sudah 23 tahun dah!)


Sempena ulang tahun kelahiran ini juga mengingatkan kita bahawa usia kita semakin meningkat, dan juga masa kita semakin suntuk dalam menghadapi hidup di dunia ini...Kita mohon panjangkan umur supaya kita di bagi peluang untuk menikmati kehidupan mendatang..Semoga nikmat usia yang di kurniakan-Nya di guna sebaik mungkin..

p/s: celebration my 23rd birthday will update soon! Menikmati sisa-sisa hari bermulanya aku berumur 23tahun ni..!!!

p/p/s: tengah nk cat bilik...new birthday kena la ubah mood!! nak sambut besday kena la MOOD happy2...

p/p/p/s: walaupun kita keseorangan menyambut ulang tahun kelahiran ni...jangan biarkan diri kita bersedih..Tuhan kurniakan nikmat kehidupan ini kepada kita...Kita perlu manfaatkannya untuk diri kita sendiri...Jangan biarkan orang lain memberi kesan tak baik kepada kita...walaupun di hari ulangtahun kelahiran ini hati kita dilukakan..anggap je ia sebagai ujian.. kita...Jadikan ia sebagai Hari ulang tahun kelahiranPENDORONG untuk kita menjadi lebih baik di masa akan datang!!!
SELAMAT HARI LAHIR!!!