1) apa yang bermain di fikiran you all sekarang?
~~Tengah fikir kat mana k cari tempat praktikal selama 3 Bulan untuk Program Biotech ni..Hurmmm

2) apakah nama samaran you all?
~~tak pasti la pe yang orang gelar di belakang aku...

3) berikan 3 orang yang you all sayang?
~~Family ~~ Friends ~~ hurmmmm.....

4) panggilan untuk si dia?

~~meoww.... (kucing aku)

5) hadiah yang you all impikan dari seseorang yang istimewa?
~~benda yang berguna sepanjang masa...

6) blog mana yang you all suka visit?
~~ Cik Intanurulfateha ~ Sofi ~ Sembilan december ~ semalam4 u

7) tag kan kepada 15 blogger you all
~~klu tag 15 blogger mesti kena visit smua tu kan....so, sesiapa yang baca entri ni pastu terlintas nk wat tag ni di ALUkan.....

p/s: nak komen ker? tak yah la....