Dah lama tak update kisah BeST ni....Kisah aku menjadi seorang "College Boy" kembali...
Kisah ni masa kami (Student BeST), menghadiri orientasi a.k.a Kursus Pengenalan ;
TEAMWORK...
Tarikh : 23-24 April 2010

Dalam kursus ni di bahagi 3 Kumpulan..Secara tak sengaja nya aku di lantik menjadi ketua kumpulan dua...Setiap kumpulan dikehendaki pilih 1 warna..So, aku tanya kan pendapat ahli bagi cadangan 3 Warna...1st choice-MERAH, 2nd choice-BIRU, 3rd choice- ORANGE...Oleh kerana nasib kami tidak di dahulukan..so, kami pilih ORANGE...
Berlakulah proses Tema, Motto, CheerSong & Nama Group...
Nama Group : FRESH ORANGE ~squeezee~ (<--tagline)
Motto : BEWARE! Orange All The Way.
CheerSong : Fresh-O-Fresh-O...Fresh- Orangeeeee All The wayy!!!!



Bendera Group FRESH ORANGE

Group Lain : RED ARROW & COOL BLUE

Sepanjang Orientasi ni bermacam-macam aktiviti sempena nama Kursus =
TEAMWORK
(mesti la berkaitan dengan TEAMWORK)


Aktiviti terakhir...Scale-Up the Image..from A4 size image to (as shown in the image)

Sebelum sesi tamat, pembahagian Sijil-sijil kursus & Ranking group...
1st Place : FRESH ORANGE ~ squeezee~
2nd Place : RED ARROW
3rd Place : COOL BLUE


Kursus TEAMWORK tamat dengan jayanya selepas pembahagian Sijil dan semua pelajar beredar....

Kini masuk FASA dalam KELAS lak...
Pembelajaran MODUL-MODUL
yang disediakan...


Update y'all later!!

p/s: sejak jadi pelajar kembali + stay hostel ni jarang update lak....huhu~~