Update sebelum bertolak ke Kelana Jaya untuk beberapa hari....
03.04.2010..kami berjanji masing-masing untuk online di Ayunie Cafe (berhampiran Noodle Station & Masjid Putih, Kuala Terengganu)

Stay lah di sana dalam sukatan masa "sehingga bateri laptop habis"

Nak tau citer gambar ni baca hingga habis....nampk cam best je kan naik menda alah ni....

kami yang sampai awal ni belek2 menu sampai pelayan tu macam muka bosannya...sehinggalah ahmadjoe datang....
macam biasa aku cuma order french fries jer....

Dalam jam 2 lebih bateri bagi warning low dah...kami pun solat sebentar di Masjid Putih ni....

Hasrat kami nak gi ker Pantai Batu Burok untuk bersiar-siar, mengambil angin di sana..tapi dalam perjalanan ke sana ternampak lak acara jual beli di dataran Syahbandar...(dataran ni slalu jer ada acara kot...singgah jap..)

hahhaha!! Minggu Kempen Pengguna,,,berjalan lah di tengah panas


huhuhuhu!! memang panas terik sangat..tengok awan kumulonimbus tu mcm kerajaan langit dah..berubah dari awan putih sehingga lah awan kehitaman....

p/s: entry express ini di tari oleh jari yang tergesa2 coz x packing lagi..hahhah!! ciao mi amigos non grata..huahauhauhauhuahuaha!!

p/p/s: wish me luck in my interview!!