my online spot a.k.a tempat aku menghabiskan masa aku melayari internet, printing, social networking, BLOGGING etc. di rumah usang yang sudah melebihi 25 tahun ni...

Meja 'study' yang di jadikan tempat aku duduk, makan, layari internet, layan & nyanyi lagu...



Meja ni terletak di tengah laluan dari pintu utama (ruang tamu utama) ke ruang tamu dapur (biasa tengok TV..). Kebanyakkan rumah Terengganu camni..(mempunyai 2 ruang tamu; Utama & Dapur-menurut kenalan aku dari luar Terengganu la-)

Masih ingat dengan entry lepas yang aku bagitau aku terpengaruh dengan DRAMA BLOGGER BOY..well, entry lepas aku terpengaruh skit dengan Budi..Kali ni aku terpengaruh dengan Nina lak...Aku kadang mempunyai impian untuk bukak GALERI gak...tapi biasa la..aku bukan terer pun photography...so, gambar2 yang aku guna masa interview "photographer" muzium dulu berguna jugak...



Aku tampalkan gambar2 yang di guna photographer folio kat dinding ni...dan juga kat cermin atas meja ni...
__Susunan gambar agak 'messy',,kena 're-arrange' balik biar nampak lebih SISTEMATIK__



Gambar konvo aku (23yo) & abang (25yo) aku...wat masa ni kami berdua jer berjaya habiskan IJAZAH..Harap dapat jadi contoh yang baik...Gambar kawan2 masa belajar & gambar kaabah masa banjir bertajuk "In Memory of the Wednesday Flood Year 1941" (ntah papa dapat mana gambar tu)