Bulan Mac ni boleh dikatakan bulan menunggu ler.....
Di pendekkan cerita :
09 Mac 2010 = Keputusan KPLI
13 Mac 2010 (Kalau dapat KPLI) = MTEST untuk KPLI
14 Mac 2010 = Pemilihan program BEST (Biotech, Entrepreneur Special Training)
End of March = Tunggu 'calling' dari JOHOR..'Interview as Wildlife Researcher'....
(Baru jer siang tadi diorang call untuk short-list interview....position available katanya TIGER RESEARCHER kot....cool kan? BESTNYE bermanja dengan harimau kan!)-apply dari jobcenter.com-

Doakan aku berjaya dalam mana-mana program yer..insya-allah..bertawakal jer....

aminn!

p/s : nak isi DPLI rasa cam tak pass jer....subjek yang di tawarkan kurang kelayakan agaknya...pape pun, apa salahnya mencuba kan....

p/s/s : apasal la mata ni tak ngantuk lagi erk...sesape ada petua untuk tido lena?mudah tido?