Pada suatu hari sedang saya berjalan2 di taman Streamyx, menikmati permandangan hijau biru wallpapers & menyedut udara panas laptop acer aku ..tetiba ada sorang gadis menerpa ke arah aku dan berkata,
XX : awak Mr.Homosapiensz ker
Mr.HS : saya lah Mr.Homosapiensz yang kacak bergaya..nak mintak autograf ker....?
(ayat seterusnya aku dah blurr coz aku tak pandai mengarang ni....so, kita skip je r erk...)

jeng~jeng~jeng~
Daripada Blog Cik Elyn di kurniakan Award Beautiful Blogger Blogger ke Blog jer.....Terima kasih atas peghargaan ke atas Blog ni...skali ngan bloggernya skali la kot..


*term & condition:
  1. Thank & link the person that gave you award.
  2. Pass this award to 15 bloggers you've recently discovered and think are fantastic.
  3. Contact the bloggers and let them know they've won the award.
  4. State 7 things about yourself.
7 things that you unexpected from me:
1# rasanya aku ni seorang "split personality"..(mempunyai personaliti yang berbeza antara seorang dgn orang lain)
2# cepat berubah mood..(mood marah, bosan, happy, sedih, frust)
3# kurang menunjukkan emosi, reaksi muka, (face impression)..
4# tak suka keadaan 'crowded', bising, berbau kuat...(tak suka tak bermaksud tak pergi...)
5# kurang selesa menerima arahan.
6# suka explore, nature, techno, software etc.
7# mempunyai banyak angan-angan.

Top 5 awesome Blogger to have this Award..(sepatutnya 15 tp byk sgt...wat 5 dh ler..)
1# Ahmadjoe
2# Sofi Zee
3# Cik Iema
4# Mr.C1over
5# semalam4u

p/s: comments are disabled.