TAG--TAGGED--TAGGING
Dah lama tak main permainan 'tradisional blog' ni...
Peraturan :
(a) Tulis 23 perkara rawak (random) tentang diri anda (tak kisah ler benda tu fakta ke angan-angan ker cita-cita ker imaginasi ker tentang 'body' ker awek, pakwe, makwe etc.)
(b) Tag lak benda ni kepada rakan blog anda (sekurangnya 5 orang)
(c) Kalau tak ikut peraturan, di mana keseronokan "TAG-TAGGED-TAGGING" ni...

-----1---cuma ingin di kenali sebagai IKMAL sahaja di dunia maya ni.-----2----agak tak banyak cakap---3----lebih banyak memerhati dan mendengar-----4-----dah habis blaja/konvo dalam sarjana muda sains (biologi marin)------5-----minat fotografi------6-------amat suka berenang-----7-------suka juga menyelam-----8-------BLOGGING menjadi satu kemestian----9------suka belajar--------10-----suka barangan seni kraf tangan gak-------11----klu ikut tahun 2010 ni, aku berumur 23 tahun-------12-----aku rasa aku dah tua berumur 23 tahun ni-----13------sangat mengimpikan keluarga lengkap & bahagia------14------ingin ada anak-anak & cucu-cucu yang comel----15-----suka tengok movie DVD di laptop-------16----kurang suka gi wayang tapi kalau gi pun layan jer-------17-----tinggi : 169cm----18----berat sekitar 57-59kg...maintain jer-----19----sukakan gaya yang "SIMPLE BUT NICE"----20-----kurang gemar pakai 'perfume' & gel rambut @ spray rambut----21-----tak pentingkan jenama, asalkan berpatutan & bergaya & mampu di miliki------22------lebih kepada alam----23-----sukakan pantai & air terjun.----


Nak 'TAGGING' kepada Blogger :
(a) Ahmadjoe (Walaupun sofi dah tagged budak ni)
(b) Ejaq the C1over
(c) Ashraf
(d) Id Chem
(e) Semua BLOGGER yang tak 'UPDATE' blog dia lebih dari 1 hari