[update sambil layan SANTAU yang boring]
Sekuel dari entry yang lepas...Selepas je temuduga program BEST kat Kolej TESDEC, ak pun dengan tenangnya melayari bahtera bersama moto ke melalui jalan yang aku tak 'explore' lagi....

[Intro]

Sebelum sampai umah, ntah macam mana moto aku terpelencong ke kedai gunting rambut ntah, pastu aku ter-berjalan ler melangkah masuk dan tuan kedai tu tanya nak gunting camne...Aku pun ter-bagitau la.."wat no.1"..haha!
[PAUSED : cite SANTAU ni takde le macam khabar angin...]

(~bunyi mesin rambut~ sambil rambut2 jatuh bercerai talak tiga dari kepala ku...)
[PAUSED lagi : laparnya awal pepagi ni tengok hantu SANTAU yg @#$%^]

Ssshhh! don't tell me..i already knew..Haha! LOL! XD

Well! aku rasa aku lebih selesa ber-tak-brapa-ada-rambut pendek a.k.a kojack ni coz (1)rasa ringan, sejuk je kepala ni. (2)aku tak reti & tak-brapa-suka gayakan rambut. (3)aku tak suka pakai gel rambut yang keras untuk 'maintain' rambut masa kat luar. (4)simple but nice & neat.