* aku tau aku slalu jer wat last minit, tp dengan niat menyokong industri blog ni..tetap ler aku masuk contest cik intanurulfateha yg sweet ni....
WARNING!!
dah berpunyer tu!!

(alahaiii..sweetnye nama contest dier...macam tuan dier gak.....macam nama 'pets' lak..Si Comel, Si Nana, Si Nini, Si Cici, Si Cocot, Si Cecet, Si Noni, Si Bucuk.....)
Tarikh Tutup : 31 januari 2010

Simple je contestnyer tapi hadiahnya ialah 1 YEAR FREE DOMAIN...!!!
(Nak wat website sendiri ler.....)

Pic yang di pertaruhkan dalam contest Cik Intanurulfateha ni ialah :
Tadaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!

10 Ogos 2008...Masa ni just wat 'leisure dive' jer...(selaman suka-suka) menemani coursemate aku untuk amik sampel "COT / Crown Of Thorns" @ dalam bahasa melayunya yang di translate...ermmm....ntah ler apa di panggil dalam BM..tapi sejenis tapak sulaiman yang makan batu karang....
Masa ni aku prasan yang coursemate aku amik gambar cuma..control macho jer...hehhe

Aku suka pic ni coz 'natural'..poss yang tak di rancang....tapi hasilnya...not bad...
Haaa!! dah ada idea untuk tajuk pic ni...

"Mencari Harapan"
(ngam x ngan pic tu...)


p/s : yang ayat leh blink-blink, strike, ngan underline tu saya belajar dalam Blog Cik Intanurulfateha ler....