Sambungan Kisah 09 Disember...
Pada hari temuduga Ahli Fotografi Muzium Terengganu..
(Arini dah 13 Dis. ..bru update pasal 09 Dis yg paling bermakna buat aku tu....!!!)

Temuduga sepatutnya jam 8.30 PG...Lebih kurang jam 8 PG bertolak ke Kompleks Muzium..Amik masa dalam 15-20 Minit je naik moto...sampai sana kat parking motor tu ada ler 2 org nak temuduga gak...bertegur sapa jap...pastu kami berlalu ler masuk ke kompleks muzium..

Masuk kat ruangan menunggu tu lepas 'sign' senarai calon...huhu..kesemuanya ada 21 orang yg layak utk jawatan ni, manakala 15 org yg hadir utk merebut 1 jawatan Ahli Fotografi B27/28 Muzium Terengganu!!!

(Sebelum temuduga kena le rambut kemas..ni rupa aku yg dah 2,3 bulan x potong rambut...)

Tunggu ler kat ruangan tu..dah kul 8.30 PG ni..xde pape pun..tunggu ler situ ..menguapnya..pandang kiri kanan..jam 9.13 PG baru ler calon pertama (perempuan..) di suruh masuk..mula lah proses temuduga...sorang2 kuar ngan wajah biasa jer..xde le senyum sgt..
(Orang lain guna kamera DSLR..aku guna kamera digital & kamera handphone biasa jer)
Lupa lak aku no. brapa..maybe dlm no. 8,9,10 kot...dalam jam 11 PG aku pun masuk ruangan temuduga...

(HAhhah..memang aku nekad potong sependek yg mungkin...Macam ni le aku gi temuduga.)

NOTA : Panjang lak entry ni...next entry aku letak DIALOG semasa temuduga itu berjalan....