Kisah yang berlaku 2 hari yg lepas...09 Disember 2009
Beberapa peristiwa yg aku nk wat entry utk arini....Oleh kerana peristiwa tu berlaku pada hari yg sama..aku pun nk update utk arini ler....bersedialah!!!

9 Dec's Eve...
Petang tu dlm kul 4.13 PM aku call Studio tmpt aku wat gambar pasport tu...jadi nnti bila turun bandar terus g amik pic yg dah siap....Opss..tnya lak diorg brapa kna caj klu cuci pic dari pendrive? Diorang kata 50 sen jer utk 15 keping ke atas..
so aku nk cuci 35 kepingX50sen = rm17.50..okler..

Masa g bandar sekitar 6.15 ptg, lepas g kat kedai gambar tu amik pic passport, terus cuci yg dari pendrive punyer (coz nk wat artwork folio utk interview esoknya..)...
Sejam lagi nak kena tunggu....


nak tunggu sejam tu kitorg gi cari kedai utk minum2, singgah ler Taman Syahbandar....
(lama sungguh aku x minum kat kedai ni...ada 2,3 bulan kot...biasa ler "Homeboy" jer.makan je kat umah lagi jimat n sedap...)

Sekitar jam 7.30 ptg, gi semula kat kedai gambar tu....lepas bayar baki, belek2 jap gambar...agak teruja gak aku coz smua pic tu memang menarik atas kertas foto tu....hahhah...riak lak aku....

Malam tu try study skit pasal2 photography, kamera, info pasal muzium tu..kot2 ler diorang tnya...nak 'burn' dalam cd softcopy tu xde software Nero lak....bersusah payah ler besday boy tu download..aku pun dah ngntuk giler...lentookkkkk!!

Pape pn TQ ler besday boy tolong aku ngn persiapan interview utk esoknya.....

Ada lagi citer menarik berlaku pada 09 Disember tu...