Actually dah lama 'torrent download' movie ni..
(Walaupun kualiti Vid 5/10; Sound 6/10)
arini tatkala hujan lebat sepanjang hari sambil makan oat panas layan movie ni...
Jennifer's Body [2009]

'Jennifer's Body' mengisahkan Jennifer check (Megan Fox) yg dikorbankankan untuk "satan ritual" oleh Band Low Shoulder (indie band) bertujuan sale-record diorg supaya laku.. Dalam syarat 'satan ritual' ni perlukan sorg 'virgin' tapi Jennifer mengaku 'virgin' walaupn dia bukan 'virgin'. So, oleh kerana syarat ni x cukup, 'demon' pun rasuk Jennifer selepas dia di korbankan dan makan daging manusia untuk hidup sihat dan kuat.

Anita "Needy" Lesnicki (Amanda Seyfried), bestfriend Jennifer ni tau pasal Jennifer lepas dia cite semuanya. Needy ni pun marah coz Jennifer nak makan BF dia dan bunuh Jennifer.
Needy pun masuk hospital giler tapi coz kena gigit oleh 'demon' Jennifer ni dia dpt power r skit & OTW nak balas dendam ke Band Low Shoulder....

hahhahah...nampaknya aku dah bgtau semuanya sampai ending...xde feel nk tgk dh ker???

(Poster ni macam poster TrueBlood TV Series jer..)

Dalam movie ni, Needy wat paranormal research pasal 'demon' yg rasuk Jennifer ni..dia rujuk kepada "Succubus", demon yang merasuk pompuan untuk menggoda lelaki dan mendapat tenaga dari lelaki.

RATE : 3.8/5