Baru jer Torrent Download dua2 movie ni...

Apa yg leh aku katakan....dua2 movie ni menarik..

Music pun best gak sampai aku download full soundtrack

STEP UP (2006)

Hero tu sorg yg ada prob ngn family dier, pastu kena wat 'community servis' di 'School of Art' yg dia wat 'vandalisme'...
Kat situ ler dia jupe heroin yg dah 'final years' kat skolah tu & wat 'final year project' ler...
hero tu jadi partner dia untuk berlatih....
so, macam biasa..heroin tu clash ngn bf dia & jatuh hati ngn hero baru ni....

Part diorg menarik final stage untuk assigment heroin tu 'perfect'...

Aku suka lagu yg diorg mainkan masa kat party..

****************

STEP UP 2 : THE STREET (2008)


Cite Step Up 2 : The Street ni pula sebaliknya...
Cite ni pasal heroin ni ada prob ngn family dia...hero tu lak adik kepada pengarah 'School of Art"

Step Up 2 : The Street 'not bad' laa....
Cuma part diorang street dancing tengah2 ujan tu yg "awesome!!"
i mean Marvellous!!