Mula2 nak hebahkan jer yang "online Dragon Pet" aku yang baru Milosh (Sempena nama vampire aku dari "Vampire Name Generator") dah Level 7..ia adalah Male...

Click on the image to give Milosh a visit

Then, aku suka btol ler klu ada mata camni..Rasa macam "cool"..
Aku pernah cari kat kedai cermin mata tnya kalau diorang ada jual contact lense yg warna merah@ hitam@ala2 vampire camni...Malangnya xde...
Jadi aku berimaginasi jer ler ada mata camni..HUHU!!


Contoh warna mata yang aku edit guna Adobe Photoshop (Aku punyer versi CS3)
(Sila klik pada imej di atas untuk mengetahui 'Step by Step" mengubah warna mata..)