Tanggal 18 Ogos 2009
tut..tuttt....tuuuutttttttttt......
(Dalam Kul 8 lebih pagi...)
Caller#1 : Hello~ Ni rumah encik abdullah ker?
Mr.HS : Hello~ Ya saya~
Caller#1 : Saya nak datang pasang streamyx ni~ kat mana umah erk?
Mr.HS : Datang r~ umah kat .....()!@#$%^&*()
Caller#1 : OK..dalam kul 12 saya datang
(HABOOOOOYAHHHHH!!!! HUAHAHHAHH!!!....motif ketawa camtu?? hehhe..)

Dalam Kul 10 pg..
Mama : Mal..!! Mal!!! Ni orang stremyx mari ni...
Mr.HS : (awal lak plak orang ni mari..kata kul12....padahal bangun awal dah...)

Aku pun turun ler dengan keadaan mamai..tengok jer dia pasang modem WIRELESS tu...

Dah siap pasang, try wireless...SUCCEED!


Ingatkan Papa amik pakej untuk staff kerajaan~rupanya pakej biasa jer..
Package Combo 1
Speed 384 Kbps
RM 60 Sebulan


Wireless pun dah setting password..
So, xde sape leh guna wireless ni melainkan aku sorang jer...hehe
OK ler pakej ni ..Jimat
Kalu guna celcom broadband pun wat tension dan menguji kesabaran btol...
kat kampung ni xde line 3G untuk broadband, guna line GPRS jer..huhu

JOM STREAMYX~!!!!

P/S : kalu nk beli broadband tu pasti kan ada line 3G di kawasan anda,...otherwise, hanya guna line GPRS jer...