Fuhhh..dah lama x update blog ni...dah siap ber"sawang" habis..
maklum ler...aku skrg dah stay kat kampung dah...internet xde..so, menumpang ler wireless umah sofi ni....

so..kebosanan tu biasa ler...cuma cara nk mengatasi jer camne.nasib baik ada laptop ni..leh edit2 video...edit gambar ker...main2 ngn hamster, kucing, ikan ker....ahakss

Kucing ni namanya 'Nana"..xtau knp panggil camtu..aku panggil "Meow" jer..
Ni bagi makan ke 'Nana' versi aku..ahaks!!
bila goncang jer bekas makanan dia terus alert n datang...

Nanaaa~~~ Meowww~~

Si Nana yg nakal..suka btol duk atas akuarium tempat hamster ni...main hulur2 tangan...
Si Nana ni x makan hamster..tp suka main2 jer...
(Tapi ada kucing liar yg datang makan hamster ni..tetiba jer 5 ekor hilang..huhu)

Kalau letak hamster depan muka Si Nana pun..x de ler gigit..
cuma kacau, usik-mengusik jer...ahakss!

Si Hamster yg suka main sorok2....

Lepas kenyang mmg lincah ler Hamter smua ni...ahaks!!
Kalau time lapar mmg kena gigit...

Kisah Si Nana & Hamster di rumah ku....
jadi tempat aku menghabiskn sikit masaku di umah....