13 march 2008
wahhh...dah lama peristiwa ni berlaku, baru skrg nk update dlam blog...biasa ler...byk benda nk kena uruskan...(alasan je tu..padahal connection internet x dapat..huhu..)-:

Malam tu Bachelor of Science (Marine Biology); 1st Year, 2nd yeat, 3rd Year + master student, Lecturers, Pegawai makmal telah hadir kat Aryani Resort, K.Terengganu….
(Tempat anak pompuan Raja Bahrin kahwin katni tuu..)
Dalam jam 7.00 mlm aku ngan kosmate yg rapat pn naik ler kete kancil
(sumbat jer 5 org dlm tu..biasa ler).
Semangat punyer pasal, 7.30 dh sampai sana..solat maghrib jab, then masuk ler kat perkarangan resort tu…


Coursemates aku..
(berpeluh btol..tp last annual dinner..)


Dr jalan utama ada signboard kecik..1.5KM Resort Aryani..huhuhu…
(aaahhhh…x kisah ler..ni tahun kitorg yg terakhir…redah jer..)


Suasana malam tu yg agak muram ngn cahaya malap...
(x sesuai ler ngn tema "Glitter & Glamour...suka idea nic lg..tema "Beach")

Bila jer sampai sana…biasa ler suasana resort..ada kolam, lampu yg malam..dh ler tema malam tu Glitter & Glamour...
(nk glitter pe kebendanya dh lampu malap camtu...).

Tunggu punyer tunggu x ramai sgt yg dtg..meja pn x penuh sgt ngn junior & senior…
(Batch 3rd year kitorg paling rmai antara batch junior 1st & 2nd…tp ramai x g coz 18hb dh kena hantar final draft..draft aku pn x wat pape lg masa tu…)

walk of fame 3rd senior.
Acara mlm tu nampk ler pembukaan junior2 yg menari ala2 gedik lagu agnes monica..junior sume nampk ‘biasa’…xde mcm nk rapat2 ngn senior..
(mind their own bussinness camtu ler…)

Then, dgr ucapan dari penyelaras program Marine Biology; Our Belover Dr.Siti Aishah Abdullah..(walaupn masa study nampak tegas & garang, tp sebenarnya baik hati…), Dr.Juanita, Mr.Yong…


Bila Dr.Siti bgtau yg pencapaian Marine Biology student ni, aku rasa sangat teramat bangga dapat kursus ni…
(aku dh lupa dia cakap per..tp dlm ucapan tu wat aku rasa amat (100x) bangga sangat….sampai peringkat international tu…)

Lapornyaaa…bila nk makan ni…..


Makanan self-service...buffet..
Makanannya ”boleh-mengenyangkn-perut” ler...


Apa lagi erk...Tahniah to faizal yg dapat cabutan bertuah malam tu..patung kura2 comel...



Barisan 3rd Year student of Marine Biology '06-'09

kesimpulannya...annual malam tu x begitu meriah sangat coz suasana yg malap berbanding tahun lepas yg wat dalam dewan Primula Resort...

makanannya Cuma boleh di makan..(xleh puji lebih2..)..tayangan video yg guna movie-maker basic pun x menarik sgt...dpt cenderahati CD video tu jer...huhuhu....

photographer yg amik pic tu teruk2 semua....sucks!!
(stakat ni ler...Dominic bgtau photographer yg official utk mlm tu..huhu...)

Terima Kasih KENGKAWAN semua (MARINE BIOLOGY)...untuk segala tunjuk ajar, bantuan, kenangan untuk di ingati...
SELAMAT BERGRADUAT..!!!