(100th Post..dah byk aku posting dlm blog ni...hampir setahun aku dlm dunia blog...)
10 Feb 2009
Housmates aku dah 'sound' dah coz lama x mandi pantai...time kitorg duk kat asrama dlu2 slalu je g mandi pantai..kalau ulang alik angkut pakai moto pun x kisah asalkan leh mandi pantai...

Sebelum sampai kat port tu..kitorg pusing2 kat kawasan airport tu..terkejut gak tgk hakisan pantai punyer ler tahap kritikal..mmg 2,3 meter je dari jalan tu...


Ombak mcm biasa agak kuat gak...tapi mcm biasa kitorg 'ada kesah'???
(bak kata sorg chatter tu..)

sekuat mana pun ombak, tetap ku redah dengan kudarat yg ada...(ewahhhh..)

lepas je penat lawan ombak, naik pantai jap..rehat..pastu turun balik..aku tergelak je tgk hosmate aku ni tergolek2 coz ombak kuat sgt...ahahhahhaha.....

dalam kul 7 lbh skit je kitorg lepas mandi...tgk lepas matahari terbenam, ada lagi cahaya yg tinggal..tambah effect ngn awan tu..cantik btol...SUBHANALLAH..

Lepas je balik umah sewa, hosmate aku bawak balik kepok lekor no..special dari MArang...panas2 lagi tu....

****

Keesokan hari nye aku mmg xde kelas langsung..dah le panas terik..Phhuuuuhhh...!!! (such a hot day...)
Panas2 camni aku fikir pasal nk g swim kat pool kat TER mcm biasa...bayarannya tetap mahal RM8 (walaupun tanpa towel..so aku ttp mintak towel)
masuk2 xde org langsung...aku terus berendam sorg2...lama2 ramai lak budak2 masuk kelas renang situ..dah padat kolam cetek tu, aku g kat kolam yg dalam..berenang sana sini...relaxxxxxxxxx...........

then g makan nasi kukus paka3 kat Mayang Village (sesorg gak..huhuhu)
Malam tu ingtkna ada discussion..rupanya member lain ada keje...aku ni dah panas badan dh ngn cuaca layan movie sampai lewat malam.....


-end-