Nitrogen narcosis or inert gas narcosis is a reversible alteration in consciousness in scuba divers at depth. It produces a state similar to alcohol intoxication or nitrous oxide inhalation.


dengan kata ringkas..nitrogen narcosis ni menyebabkan orang bertindak gila-gila masa dalam air, otak tak dapat berfikir dengan betul masa diving...(tapi tu masa dive..ni atas darat..)


lepas aku balik dari pulau bidong, aku rasa excited sangat2, hepi sangat2 yang tak terkata...
aku rasa aku ni nak gila2 dah...waahahrrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh....
huahahaaaa......
hepi giler.....
akhirnya sampling untuk PTA aku berjaya gak....lega sangat2 aku rasakan....tak terkata...
hang out ngn my BFF melepaskan ke'gila'an ini...hauhauhaahaahhahaa......!!!!

rasa nk menjerit kegembiraan.......

sebelum aku pulangkan digital kamera dari makmal..aku habis-habisan teruskan kegilaan aku dengan bergambar...huahahahhaa..!!
****
Malam 1:
baru ptg tu aku balik dari pulau..my BFF call nk amik my jr. so amik ler aku skali..kitorg g lepak2 n minum2 jer....aku punyer lapar tahap kebulur..makan nasi lemak+laksa penang+milo ais...

on the way nk balik umah sofi lepas beli minuman....

bosan punyer pasal amik ler pic benda yang ada kat umah sofi ni...
dia punyer koleksi naga dan sebagainya..

aarrrgghhhhhhhh,,,,,nakal punyer naga gigit tangan aku...kang aku hempuk baru tau...nah korg..huahahahaha...

********
Malam 2 :
sofi mintak aku temankan dia ...ntah per punyer pasal...last2 pasal sorg tu....pesal ler nk suspicious klu dah bertiga....sepatutnya malam 1 kitorg dah g karaoke tp sofi sakit mata kena batalkn....teruskn hajat ke malam 2....


AWAS!! JANGAN TIRU AKSI INI DALAM KARAOKE BOX...

lepas melalak tengah malam, kitorg g ler lepak2 kat waterfront Pulau kambing....
yeaaa....bersuka kanak2 riang kitorg...lala.aa....

jongkangggg................

jongketttttttttttt....................

sofi xnk gelongsur coz takut baju putih dia kotor.....

aku bantai jer gelongsor........kui2...


****
Malam 3:
karaoke (lagiiii.....)
malam ni sofi x puas hati x dpt nyanyi lagu yg dia nk cari....aku pun tumpang gila2 ler.......hehhehhe......

huahaha..ada kete wat hal....ada ker salah masuk lorong..nasib baik plat luar terengganu...

sesi english vs malay songs...


rap time...nyanyi lagu Blue - One love...
(One love is all i need....)

lepas jer habis 8 lagu (4+4), sebenarnya kitorg bayar rm 6 = 6 lagu jer...tp dapt extra 2 lgu lak..apa lagi..melalak ler....
**cuma malam2 jer kitorg melalak coz 2 malam jer..klu 3 malam berturut2 bru ler 'tiap2 malam"..

then turun minum air kat bawah tu...as usual..milo ais vs nescafe ais,,,pastu malam awal lg..
aku pun ikut ler moto aku menghala ker batu buruk jap....

my style....
lepas jer batu buruk..moto aku g lak ke taman syahbandar....meng'gila' lagi ler aku...(kitorg kot...)





next stop : waterfront Pulau Kambing...
taman permainan tetap jadi perhatian kitorg untuk melepaskn kegilaan ini...hehehe



thanx sofi coz layan jer ke'gila'an remaja ni..ahaks...
friendship stay forever...