ARGHH.........!!!!!!!!!!!
busy btol minggu ni sampai xsempat nk update blog ni...
sepanjang hujung minggu tu aku kena wat assignment dlm bentuk video...
kitorang (ahli group) gi la 'shooting' kat pantai...hhuhuuuhu....

idea asal : aku...
editor : aku...
pelakon utama : aku, peja, lemi...
pengarah bersama : aku, jedi, mazri,syam...
skrip : aku..(xde ler skrip..)

banyak betul asgment minggu ni..report makmal pun ada yang tak hantar lg..yang paling sedihnyer..assignment video ni telah di 'reject' coz kitorg lambat hantar..(sia2 je aku berlakon..)

lepas ni lak sibuk ngn test lak..huhu..pastu report..TENSION..! (student's life..)

ni 'on going experiment' group aku : pasal ikan laga, nama saintifik Betta splendens.nak kaji "opercular beat rate" bila ikan2 ni bila brada dalam sumber air yg berbeza.

sesambil duk rehat2 lepas shooting..amik pic le aku...time dekat2 monsoon ni..
lawa lak formasi awan komulonimbus ni yang membawa hujan...

ni le lokasi pertama kitorg 'shooting'...blakang kedai McFly (kedai makan yang popular di kalangan student dengan harga yg berpatutan)

ahli group sedang berbincang tentang perjalanan citer ;
idea asal : aku...
editor : aku...
pelakon utama : aku...
pengarah bersama : aku...

ni juga merupakan salah seekor watak dalam video kitorg.
ketam kering (mati dah) sebagai titik huruf 'i' dalam perkataan 'Beach Erosion'

ni lokasi kedua..tapi sayangnya 'shoot' bahagian ni tak dapat transfer dlm laptop
(sia-sia jer aku berlakon jatuh tergolek..huhu)

ni masa lokasi terakhir kami : Pantai Batu Burok,K.terengganu.
kami 'shooting' utk nampak benteng pemecah ombak belakang Primula Resort.
sebelum gi 'shooting',kitorg gi beli juadah berbuka kat Taman Syahbandar..
(mahal giler,,dah la air buah tak 'pure'..manis lak tu)
selepas 'shooting',kitorg bersiap2 cari tempat utk berbuka puasa...(kat medan selera.)

**
**NI LER HASIL VIDEO AKU YANG X SEBERAPA....
(video ni aku dh delete coz x bes..aku dh edit video tu..klu nk tgk ada dlm post yg bru...)