29-30 ogos 2008 baru-baru ni, budak kursus aku (B.Sc Marine Biology) pergi sampling kat Bukit Keluang, Besut,Terengganu lak.. Kami cuma camping jer situ, tapi pergi sampling kat Pulau Rhu (kena naik bot la)..... Oleh kerana suka bergambar, jadi aku cuma citer pe yang kitorang buat sana ngn gambar jer... 

Masa sampling kat Pulau Rhun tu...tapi coral dia tak banyak sangat..sedang wat keje tu..Aku terkena le sengat obor-obor kat bahagian tangan, lengan n kaki.. (ingtkkn sakit..confius gak..kenapa budak pompuan lain yang kena sengat macam teruk jer..aku siap ketuk2 kepala obor2 tu..ahaks..!)
Maybe  different body have different reaction kot. Aku kena sengat obor-obor tu 4,5,6 kali kot..kejap jer gatal-gatal, tahan skit lepas tu hilang la...Ada budak perempuan yang kena sengat sampai lemah badan.
ni pic selepas kitorg baru jer lepas pasang khemah...baik punya spot khemah..ada pokok leh duduk lg...

petang tu mmg kitorang takde paper aktiviti..so, gi le jejalan kat Pantai Keluang tu..sebelum tu..poss le kat sign board ni....

ni tengah jejalan kat pantai tu..lawa gak....pasir yang halus jer....masa tu dah nak sunset tp x nmpak sunset tu..

sesambil jejalan..aku jupe ler makhluk ni..Barnacle...Pulau kat belakang tu ler Pulau Rhu..

ni baru je lepas makan malam dengan meehun..(walaupun perut aku kenyang lg..sumbat jer...)
sesambil borak2..aku susun ler batu tu camtu..hehhe..

ni lak hari last..tunggu minum petang n bas datang amik...sempat lg poss kat pokok tepi khemah...